VIRTUALNI MIMARA

Virtualna Mimara

Uvjeti korištenja


Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće za praćenje posjećenosti naših stranica (Google Analytics) u svrhu poboljšanja stranica. Statistka se prikuplja anonimno i prihvaćanjem pristajete na korištenje kolačića.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici virtualni.mimara.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Muzeja „Zbirka umjetnina Ante i Wiltrud Topić Mimara“ – Muzej Mimara (dalje u tekstu Muzej Mimara) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Muzeja Mimara ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika (tj. u svrhu informiranja te u osobne ili nekomercijalne svrhe) uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.


Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na internet stranicama virtualni.mimara.hr, o tome je dužan izvijestiti Muzej Mimara.


Svi materijali na stranicama ne smiju se kopirati ili reproducirati osim u opsegu potrebnom za on-line pregled istih. Bez obzira na to, možete ispisivati kompletne stranice na papiru za osobnu uporabu.


Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Muzeja Mimara i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.


Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.


Suradničke ustanove se u potpunosti odriču svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.


Muzej Mimara nije odgovoran korisniku niti nekoj trećoj strani za bilo koju nastalu štetu, bila ona direktna ili indirektna, slučajna ili posljedična, povezana ili proizlazeća iz uporabe, pogrešne uporabe, odnosno nemogućnosti uporabe web stranica od strane korisnika. Prihvaćanje ograničenja naše odgovornosti nužan je preduvjet korištenja ovih web stranica.